maandag 10 mei 2010

Scrap-Pauze.......

Dat was lang geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet, maar helaas, het gaat ook nog wel even duren. Ik heb namelijk en grote scrap-pauze. Ik zeg niet dat deze voor altijd is, maar voorlopig wel. Ik heb het te druk met allerlei andere dingen, een fulltime baan, relatie en alle andere dingen die daarbij komen kijken.... geen en weinig tijd/zin meer om te scrappen.

Het is een pauze, nogmaals ik ga natuurlijk niet helemaal stoppen!!!!!!


XOXO Peter

7 opmerkingen:

Ingrid Danvers zei

Jammer dat we je geweldige creaties moeten missen, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het scrappen even op een laag pitje staat. Je hebt zo te lezen genoeg andere leuke dingen aan je hoofd. Geniet ervan en veel succes met alles.

xoxo

Arine zei

jammer hoor maar snap het wel dat het nu te druk is. Geniet van alles en hopelijk duurt de pauze niet te lang want dat vindt ik zonde van je talent.

Scrapfanaat Peter zei

Hoi Peter,


Jammer dat we jou creaties voorlopig niet meer tegen komen op jou blog, stop je ook met creaties maken voor het tijdschrift.
Geniet verder van al het mooie wat je tegen komt in je leven en geniet van je relatie en wellicht zien we je spoedig weer terug.

Groetjes Scrapfanaat Peter

Anja zei

Jammer dat je een scrappauze hebt ingelast, maar ik begrijp het wel hoor. Heel veel plezier met alle andere dingen die op je pad komen.
En blijf toch je blog bezoeken om te kijken of je weer iets nieuws hebt gepost.
groetjes Anja

Miranda zei

Zeker jammer Peter!!! Soms komt het er niet van maar mis wel je inspiratie!

Rustig aan met alles en hopelijk toch tot snel! :D

loes de groot zei

jammer maar wel begrijpelijk!

Iris zei

Hey peter!
Hoe gaat ie?
Studie helemaal afgerond?
En nu, aan de bak als leraar of is het lastig om een baan te vinden. Laat eens wat van je horen want ik ben erg benieuwd!