dinsdag 17 maart 2009

Grote update...

Eindelijk weer eens een blogbericht van mij. Ik heb het gewoon super druk op dit moment. Pabo 3, een geweldig druk jaar, voorbereidingen voor mijn LIO-stage (eind stage) en straks alvast beginnen met het schrijven van mijn eerste scriptie. Leuk allemaal, maar ook erg druk.

Maar... ik blijf natuurlijk scrappen, voor het Scrapbookmagazine, voor de CardsOnly, en natuurlijk de workshops die ik blijf geven, in Goes, maar ook bij ScrapArt!!

Hier een lootje wat ik 'zomaar' heb gemaakt, komt bijna niet meer voor, omdat ik de meeste dingen 'verplicht' scrap ;-)





En jah jah, pas heb ik mijn eerste workshop bij ScrapArt gegeven. Het was een super gezellige dag, en we hebben veel gelachen. (ps; voor mensen denken, ik zit niet in het DT bij ScrapArt). Maar er komt weer een nieuwe workshop aan 2 mei 2009!! Zet hem alvast in je agenda, er zijn volgens mij nog maar een paar plaatstjes vrij!!!!! Voor meer info, even naar de website van ScrapArt!


Hier een sneakje van wat we dit dag gaan maken:

De vorige workshop was ook helemaal super, we hebben toen 2 layouts gemaakt. Voor een foto impressie, klik even op de link, daar staan veel foto's van die dag:





En ik laat jullie achter met een layout uit het Scrapbookmagazine van december/januari. Een lootjes waarop ik lekker met verf bezig ben geweest....




Voor vandaag was het dit weer...! Iedereen bedankt voor het kijken!!! En geniet van het prachtige weer...
XOXO Peter