zaterdag 6 juni 2009

Eindelijk ;-)

Hé hé, eindelijk weer eens een update van mij. Het is al behoorlijk lang geleden! Ik weet het, maar het was zo druk met de stage... Maar ook heel leuk! Nu is het weer voorbij, en nog 3 weken school en dan..... VAKANTIE!! Ik heb er zin in!

Afgelopen zaterdag heb ik een workshop gevolgd bij Paper&Pictures, samen met Iris! Het was echt heel gezellig. Het albumpje is nog niet helemaal af, er riepen nog andere dingen die af moesten.

En jah jah, ik zit in het DT van Card Patterns... en vandaag draaien we voor het eerst met het nieuwe DT! Ga snel naar Card Patterns voor de nieuwe sketch en de andere kaarten van de andere DT leden, ze zijn zooo mooi allemaal!!!

Hier mijn uitwerking:


Voor mijn mentor (die pas getrouwd is) heb ik al afscheidskado dit gemaakt. Een houtenlijst, een layout achter het glas en dan op het glas weer wat bloemen. Zo krijg je een prachtig 3D effect!

En hier nog een paar kaartjes... zijn ze gemaakt naar aanleiding van de DT Call van Card Patterns!


Allemaal een heel fijn weekend... enne hebben jullie het nieuwste Scrapbookmagazine alweer gezien? Helemaal leuk met al dat kraft!!!
XOXO Peter

14 opmerkingen:

Ingrid zei

Wat een prachtige creaties, Peter. Je kaartje voor de sketch is mooi. En de kaarten voor de DT call vind ik helemaal super!! Echt helemaal jou! Je meester was vast blij met het kado, of niet? Ik vind 'm in ieder geval erg geslaagd.

xoxo

Lianne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Lianne zei

Ongelooflijke mooi allemaal, vooral de layout achter glas vindt ik super! Fijn weekend, groetjes Lianne

Judith zei

Prachtig allemaal werer, maar je lijst voor je mentor is wel heel erg gaaf!! dat zal hij echt prachtig gevonden hebben!!

Groetjes Judith

Arine zei

Het ziet er allemaal GEWELDIG uit.
Wat een prachtig kado voor je mentor
Groetjes Arine

Nicky zei

ziet er heel goed uit! je kado voor je mentor vind ik heel persoonlijk en lief gemaakt. dat 3d effect is super. je kaarten... as ever, gorgeous!

Monica-FC zei

love your card. I also love your wedding layout. that is simply gorgeous layout you did. all I can is a BIG WOW!!!!

Miranda zei

He daar ben je weer!!!! Wel leuk dat je meteen zoveel laat zien!!! Alles is weer helemaal gaaf!!!! En je creaties is het nieuwe sbm zijn ook weer Top!!!
Nog even doorbijten en dan lekker vakantie!!!

sam zei

mooie creaties heb je weer gemaakt! leuke kaartjes ook allemaal! groetjes sam

MvM-design zei

Hey heyyy,

Zo zeg eindelijk blogtijd! Ziet er weer prachtig uit. Je hebt je kaartjes leuk op de foto gezet zo, met die knopen ervoor.
En jaaa ik heb de sbm al aangeschaft :-))))) Tot zaterdag!

Je@net zei

Ziet er allemaal weer super uit Peter!
Succes met de laatste loodjes en alvast een fijne vakantie gewenst! Is het trouwens nog gelukt met je vakantiebaantje?

Anja (scrappie) zei

Ziet er zoals gewoonlijk weer allemaal super uit Peter en het mooiste is nog wel dat kado voor je mentor daar zal hij vast heel erg blij mee zijn geweest toppie hoor.

Iris zei

Hey Peter! Super gaaf weer hoor.
Dat afscheidscadeau is echt mega gaaf! Enne je hebt weer bewezen dat je terecht in het DT zit hoor. Je kaartjes zijn helemaal gaaf hoor.
Enne vond t gezellig vorige week!

Sonia zei

Hi Peter
Love the wedding layout, elegant and BEAUTIFUL.
Absolutely Beautiful Card! :)
You have a beautiful blog.

**Sony**