vrijdag 30 november 2007

Workshop.... en shoppen!

Vandaag ben ik met Iris, naar Scrap I Do geweest... het was super gezellig en we hebben allebei heerlijk geshopt! We hadden al zo'n lange tijd niet geshopt, dat het vandaag toch eens lekker mocht! Was gezellig he Iris, doen we nog eens!!!
***********
Today, I have shopped with Iris, by Scrap I do! It was great! We buyed a lot of scrap things!!!!

Afgelopen woensdag gaf ik mijn workshop "layout in het zacht" bij Scrap I Do! Het was echt heel gezellig en er zijn super leuke resultaten uit gekomen!!

********

Wednesday I have had give a workshop by Sc
rap I Do. It was coooooool!!

Dit was de layout die de mensen gingen maken!!!! Jullie hebben alleen nog maar sneakjes gezien!!!

********
This was the layout!




Het was zo leuk, om met stof en vilt te werken, vonden de mensen... dat er nog een workshop komt!!! Jah, over 2 maandjes, DATUM VOLGT! Geef ik nog een workshop stof, vilt en papier, maar dan in een miniboekje, vol met technieken met stof, vilt en papier! Zelf transperanten komen in het boekje voor!!!

Hier alvast een paar sneakjes!!!



*******

It was great, the workshop with felt and stuff! I give an other workshop with, stuff and feld....


Here a sneak peak!







maandag 26 november 2007

Propedeuse en een layout!

Ja, ja, ik heb mijn Propedeuse! In 1 keer. Het eerste jaar moet je alles halen, dus echt alles voldoende halen, dan krijg je, je propedeuse! Helemaal leuk dus. Afgelopen vrijdag was de uitreiking:

*****

Yes, I have my Propedeuse, it's a diplomacy from my school! Vryday was the distribution!

Hier 2 foto's

******

Here two photo's







En gisteren nog een lootje gemaakt voor de winkel, Scrap I do! Trouwens wel spannend, want morgenavond heb ik mijn eerste workshop in de winkel, een 'layout in het zacht' met stof, vilt en papier! Wordt echt super leuk!!

***********

And, yesterday I make this layout for Scrap I do (http://www.scrap-i-do.nl/) and.... to-morrow I give my first workshop by Scrap I do! YEAH!!


Dit is de layout:



donderdag 22 november 2007

Eindelijk een update!!

JAAAH, eindelijk weer een update van mij! Ik heb het ook zo druk gehad! Ik heb eerste 2 weten stage gelopen, op een basisschool, in groep 3/4 dat was echt super, maar wel 2 hele drukke weken

***********

Yeah, a update from me. I'm sooo busy! I was go for 2 weeks stage on a school! It was soooo busy, but It was very cool! I have group 3/4

De school:

*********

The school:


Gelijk na de stage zijn we met onze Pabo klas op werkweek geweest in Noorbeek, ligt vlakbij Maastricht! Het was een super gezellige week, maar wel vermoeiend, elke avond was het pas na 3en voor ik mijn bed opzocht, maar het was een super week!

*********

After my stage, I go on workweek with my class! We went go to Maastricht, it was soo nice, and so sociable!

Dit was ons kamphuis:

*********

Oure vacation house:



Eindelijk, heb ik dan weer een layout gemaakt!


*********


And, Yeah, I have make a layout!!!!!!