dinsdag 16 oktober 2007

Scrapweekend!!

Scrapweekend.... YEAH! Ik ben zelf alleen op zaterdag geweest, maar het was bere gezellig het scrapweekend van Scrapdelight! (www.scrapdelight.com) Ik was er zaterdag om half 10 in Beers. Een super leuk en vooral gezellige locatie! We hebben workshops gevolgd, gescrapt, gelachen (vooral tijdens de bingo!) en natuurlijk een super gave fotoshoot gemaakt in het bos!! Terug gekomen van de fotoshoot weer heerlijk verder met scrappen, even eten, en weer scrappen! Een dag boordevol inspiratie en gezelligheid... ik heb alweer zin in het volgende weekend!!!
De layout en het minialbum wat ik gemaakt heb op het weekend volgen snel, moet ik nog even foto's van maken!
*********************

Scrapweekend... I was go on a scrapweekend from scrapdelight messeageboard (
www.scrapdelight.com) I go alone on a saterday! We go, workshops, scrappen, scrappen, talking, and a fotoshoot... see the pics for a impressie
**********************
Hier een aantal foto's:






















7 opmerkingen:

Anoniem zei

het was gezellig he ?

Anoniem zei

Het was super gezellie he?!
Op naar de volgende! :D

Anoniem zei

Wat een geweldige foto's zeg! Die 3 meiden tegen dat hekje, schitterend!! En de "grasgooifoto" vind ik helemaal super!!! Kan je weer wat moois mee!

Anoniem zei

ooo, wat lijkt me dat vreselijk gezellig... een scrapweekend !!!

Anoniem zei

Dat ziet er gezellig uit!

Anoniem zei

I bet you had the time of your life? :) Fantastic photo's Peter

Anoniem zei

Hoi hoi! Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog! Hartstikke leuk! Enne.. wat gaaf ook deze foto's allemaal zeg!!! Suuuper.. ziet er erg gezellig uit zo!!!! Die gras-foto's zijn helemaal toppie en uniek.. hihi.. FIjne avond verder!!