dinsdag 26 mei 2009

Designer bij Card Patterns!

Jah, ik ben één van de nieuwe leden van Card Patterns. Ik ben er zo blij mee, dit is helemaal gaaf! 6 juni wordt de eerste kaart geplaatst, dus nog even afwachten!



Verder heb ik niet veel te melden, het is allemaal erg druk hier. Ik ga zaterdag een workshop volgen bij Truike in Doorn, heb er helemaal zin in!!!

zaterdag 9 mei 2009

2x Guest Designer!!

YEAHH! Het leek wel een geluksweek deze keer... Ik ben 2x gevraagd om Guest Designer te zijn... De eerste was helemaal te gek, bij Card Patterns! Het was deze keer echt een super leuke sketch! Dit is de nieuwe Sketch!!!


Ga gauw naar blog van Card Patterns voor de uitwerkingen van de andere DT-leden!!






En toen werd ik nog een keer gevraagd als Guest Designer... en nu bij MemoryLane Scrapbooking!! Daar hebben ze elke keer een nieuwe Dare... en deze keer was het 'Mannen'! Dit is mij uitwerking ervan... het mocht een 'eigen lootje' zijn:

Klik hier voor de blog




En tjah, zo heel veel heb ik verder niet te laten zien. Ik ben weer druk bezig voor de volgende Cards Only en voor het nieuwe Scrapbookmagazine....

Maar ik heb toch nog 3 sneakjes... en neej, die zijn niet voor de nieuwe Cards Only, maar voor een DT-Call!




En afgelopen zaterdag (2 mei) heb ik weer een workshop gegeven bij ScrapArt... hij zat weer helemaal vol! We hebben een super leuk minialbum gemaakt! Ik kan de mijne helaas nog niet laten zien.... want hij is nog niet helemaal af!! Dus dat komt de volgende keer!!
En de volgende workshop......... jaaah..... die staat alweer vast! 24 oktober! Dusse......


Bedankt voor het kijken weer, en een super fijn weekend allemaal!!
XOXO Peter

maandag 4 mei 2009

Kaartjes en wat layouts!

Zo weer eens een update van mij!
Ik hoorde dat nieuwe Cards Only uit is. Ik heb hem zelf nog niet gezien maar ik ben weer super benieuwd...! Als het goed is staan er ook weer kaartjes van mij in:

Verder heb ik weer meegedaan aan de sketch van Card Patterns 13, het was deze keer helemaal mijn ding, lekker stoer met sterren! Heerlijk!!







Ik heb deze kaart gemaakt voor de wedstrijd van ShortCuts...! Je moest je laten inspireren door dit dekbedovertrek:

En dit is mijn uitwerking daarvan:




Dit zijn nog een paar lootjes uit de afgelopen Scrapbookmagazines! Voor degene die hem niet hebben gekocht ;-)! Toch leuk om ze nog even te laten zien:









Zo dat was het weer voor vandaag! Bedankt voor het kijken!!!
XOXO Peter