maandag 22 december 2008

My Art Journal!!

En hier weer een update van mij! Afgelopen zaterdag ben ik samen met Marleen bij de Creatie geweest! Het was de laatste workshop daar :-( ! Het was weer super gezellig. We hebben een begin gemaakt het een ArtJournal, iets wat ik altijd al wilde en nu ook echt ging gebeuren, het is helemaal SUPER om te doen!! Hier wat bladzijde uit mijn Journal:





En het is alweer bijna kerst! Heerlijk deze dagen, veel gezelligheid en warmte... Ik wens iedereen een:

XOXO Peter

zaterdag 13 december 2008

En nog een lootje...

Weer eens een kleine update van mij. Helaas kan ik niet zoveel laten zien. Ik scrap wel erg veel:-) maar dat mag ik allemaal nog niet laten zien... het is voor de workshop die ik ga geven bij ScrapArt... en misschien voor de volgende SBM!!
Inmiddels heb ik het Scrapbookmagazine zelf ook, en ik ben toch wel een klein beetje trots :-) mag dat??
Enne..... aankomende zaterdag de 20ste ga ik samen met Marleen een workshop volgen bij de Creatie, heb er erg veel zin in!!!
Deze layout heb ik pas nog gemaakt, al even geleden, maar nog niet op mijn blog gezet... dus daar moeten jullie het even mee doen.......




Nog een heel fijn weekend allemaal!!
XOXO Peter


zaterdag 6 december 2008

In het Scrapbookmagazine!!

Jaaaaah, ik sta met een artikel in het Scrapbookmagazine!! Ik heb hem zelf helaas nog niet gezien! Ik hoop dat het een mooi artikel is (dat zal vast wel :-)
Het gaat in elk geval over wat je kan doen met verf op je layout, een aantal verftechnieken dus... heb je hem nog niet..... volgende week lig hij vast wel in de winkel!!

Verder heb ik eigenlijk niet zoveel te laten zien, als alleen een lootje wat ik gemaakt heb voor een uitdaging op het scrapbookforum, daar krijgen we een layout die we steeds moeten liften, heb je hem klaar, stuur je jou layout door naar de volgende die lift hem dan ook weer, enz, totdat iedereen is geweest, errug leuk, maar deze was wel heeeeel moeilijk, dit is de mijne:


En 2 detailfoto's!



Ook heb ik nog een award gekregen van verschillende mensen, erg lief van jullie allemaal!!


Ik wens iedereen nog een fijn weekend toe! En veel scrapplezier!!
XOXO Peter