zaterdag 29 november 2008

Workshop in Goes!

En jah hoor, gisteravond was het weer zover! Een super gezellig workshop in Goes. We hebben deze avond 2 halve lootjes gemaakt, dit omdat je dan beter de techniek kunt uitproberen, dan dat je het gelijk op een heel vel doet. Er waren mensen bij die nog nooit gescrapt hadden, en mensen die al super goed kunnen scrappen, kan ik nog wat van leren ;-)! Maar het was weer super gezellig!

Ook was er deze avond een winkeltje aanwezig, super super leuk! Allerlei Memories. Die hadden super leuke spullen bij zich. Iedereen ging daar ook even lekker neuzen en shoppen! De volgende keer zijn zij er ook weer... dusse..... (klik op de afbeelding om naar de winkel te gaan)

De volgende workshop staat alweer in de planning... dat wordt eind januari, dan gaan we een minialbum maken met de zutter, en met verschillende technieken!!!!

Dit waren de layout die ik als voorbeeldje had gemaakt:





En een paar foto's, om een indruk te krijgen van de gezelligheid!!!! Wil je de volgende keer ook komen, laat het dan weten!!!

Kraampje van: Allerlei Memories
Iedereen een heel goed weekend....
XOXO Peter

woensdag 26 november 2008

Award gekregen!

Jah, even snel een berichtje tussendoor... ik heb geen layouts om te laten zien! Ben wel met verschillende projecten bezig, maar die kan ik nog niet laten zien, onder andere de workshop voor ScrapArt... en misschien nog iets voor het SBM!

Maar ik heb van heeeel veel lieve mensen deze award gekregen! Heel erg bedankt allemaal, top van jullie!

Ik geef hem door aan iedereen die mijn blog leest....! Het is elke keer weer leuk al die reacties, al reageer ik zelf niet overal op, omdat ik daar gewoon weg geen tijd voor heb. Ik haal veel inspiratie uit al jullie blogs!

Iedereen nog een hele fijne (werk)dag ;-)

XOXO Peter

zaterdag 22 november 2008

Winter-weer... workshoppie...

Wat een weertje is het vandaag zeg. Heerlijk winter-weer! Lekker af en toe wat sneeuw en hagel, behoorlijk koud brrr...! Echt scrapweer, maar laat ik nu totaal geen zin in scrappen hebben, tjah, dan maar even een update op mijn blog!
Dit is een layout die ik als workshop heb gemaakt voor het SA-forum... als je de layout wilt maken, moet je daar even gaan kijken! Het is tevens een super gezellig forum. De beschrijving + heel veel foto's vind je daar op het forum!



Jah, 28 november is het weer zover, dan ga ik weer een workshop geven in Goes. Erg gezellig en leuk natuurlijk. Er is nog plaats dus als je zin hebt.... geef je nog op! We gaan 2 of 3 halfjes maken deze avond, lekker freestylen! Hieronder alvast 2 sneakjes...!


En tjah, ik ben niet echt van de kaarten, maar jah, kerstkaartjes moet ik er toch soms een paar van maken hé! Dat is net even iets persoonlijker. Dus ik ben er toch maar aan begonnen, hier alvast 2 kaartjes!


Dank jullie voor het bekijken en lezen... PS: als je een reactie wilt geven, dat staat tegenwoordig op mijn blog bovenaan!! Dus niet onderaan, want dat is van het vorige berichtje!
Fijne weekend allemaal, en geniet van de winterse buiten (als je er niet doorheen hoeft)
XOXO

zaterdag 15 november 2008

Workshop bij Tessa en een Award!

PS: het reactie knopje voor comments zit BOVENAAN!!
Jaah, eindelijk weer eens een update van mij! Ik heb het de afgelopen weken gigantisch druk gehad. Maar nu ben ik weer even boven water! Ik heb weer heel wat te vertellen en te laten zien....
Een paar dingen:

- Ik ga gastworkshops geven bij ScrapArt, eentje in februari en één in mei!
- In het dec/jan nummer van Scrapbookmagazine komen 5 layouts van mij!!!
- Morgen is er op het SA-Forum een workshop van mij
- 28 november een workshop in Goes (wil je komen laat het me weten!)

Verder heb ik natuurlijk niet stilgezeten met scrappen, maar die layouts komen er nog een keertje op, hier eerst eens een indruk van hoe het bij Tessa was (de workshop 10 things I love) Helaas gaat Tessa haar deuren sluiten, het was zo'n gezellige winkel! (Tessa het ga je goed!!!)

Dit was het boekje wat ik gemaakt heb al voorbeeld, scrappen op hout!!!






En een paar foto's (een indruk van hoe super gezellig het was!!)








En dan als laatste, ik keek deze week op he SA-Forum en wat zag ik tot mijn grote verbazing... ik heb de SA-Award gewonnen voor mijn blog! Nu is mijn blog nooit echt helemaal up to date! Maar toch heeeel gaaf dat ik hem gekregen heb! Ik heb behoorlijk ruzie gehad met mijn blog, alles was verdwenen, maar nu is alles weer bijna bijgewerkt, nog wat links naar forums en andere blogs en dan is hij weer klaar! Nogmaals SA-Stemmers BEDANKT!!!

dinsdag 11 november 2008

DRUK!!!

Sorry....... ik ben even heel erg druk met mijn stage, 3 weken in groep 7!! Helemaal geweldig, maar erg druk... ik heb vreselijk veel nieuws en foto's maar dat komt zaterdag...!

Tot snel!