zaterdag 27 september 2008

Layout + Workshop gegeven...

Zo, weer eens een update van mij! Ik heb gisteravond in Goes een super gezellige workshop gegeven... bij Martine thuis! Er kwamen 7 meiden/dames scrappen! We hebben een super gaaf minialbum gemaakt, en ze zijn toch leuk geworden allemaal! Hieronder een paar foto's!!

Maar eerst een lootje wat ik pas nog even snel heb gemaakt, van mijn zusjes met een goede vriendin!




En hier wat foto's van de rommel en gezelligheid die we hadden gisteravond! Er werd flink doorgwerkt en de boekjes waren dan ook een heel eind klaar... nog niet helemaal natuurlijk, maar dat is ook niet mogelijk op een avondje!! De volgende workshop staat alweer in de planning!!! Dus mensen uit Zeeland, lijkt het leuk om een workshop van mij te krijgen en gezellig met andere te scrappen, laat het even weten!!







En dit was het voorbeeldboekje voor deze workshop (door mij gemaakt)!! Iedereen heeft er zijn eigen invullen aan gegeven, dat is wel erg leuk om te zien!!









vrijdag 12 september 2008

Rak is gewonnen door...

Jah jah, ik heb morgen een bruiloft dus ik dacht, ik zet nu alvast de winnaars van de Rak erop. Ik heb 3 mensen uitgekozen die een Rak van mij krijgen! Want er zijn zoveel reacties bijna 60!!! Dat had ik nooit verwacht hoor, maar wel heel leuk! Stimuleert mij nog meer om meer te posten op mijn blog. Ik heb nu nog niet zoveel gemaakt dus ik kan nu even niks laten zien, maar dat komt snel....

Ik heb maar niet alle namen op briefjes geschreven, maar mijn vader nummers onder de 60 laten roepen... en die winnen de Raks...

En dat zijn.....


Meiden, willen jullie je adres gegevens naar mij mailen: peerke_88@hotmail.com dan komt de Rak volgende week naar jullie toe!

Alvast een super fijn weekend allemaal!

zaterdag 6 september 2008

Tagboekje en.... RAK-TIME!!

Zo... weer een update van mij! Vandaag ben ik met Marleen bij De Creatie geweest en hebben we een super leuke workshop gehad... lekker kliederen met stempels, inkt en verf... scheuren en schuren heerlijk! Dit het resultaat, een gaaf tagboekje!!










Maaaaar... het is vandaag ook RAK-TIME!!!
Je kunt een leuke volle rak in je brievenbus verwachten, als je een berichtje achterlaat... het is zo leuk dat jullie telkens weer een reactie achterlaten op mijn blog! Dat mag wel eens beloond worden... dus ik kies (stop briefjes met jullie namen in een pot) er volgende week zaterdag eentje uit!!! Die krijgt van mij een goed gevulde envelop!!!
Dank je voor het lezen... en een heel fijn weekend allemaal!!!