zaterdag 30 augustus 2008

Mega update, eindelijk ;-)

Zooooo hé, hé, daar ben ik weer, eindelijk eens een update van mij, ik moest deze week nog wel even genieten hoor, want ik had deze week nog vakantie, volgende week gaat het school/studenten leven weer beginnen, wel lekker hoor, heb er weer zin in! Maar ik heb de afgelopen tijd natuurlijk niet stil gezeten... al gaat het DT dan niet door, ik heb nog wel ander leuk nieuws....

Op 25 oktober ga ik een gastworkshop geven bij Tessa Tegendraads.... het wordt een geweldige workshop, dus ik zou zeggen, als je zin hebt, zeker langs komen!! Meer info over de workshops en het boekje wat we gaan maken komen snel hier op mijn blog en op de site van Tessa!!!!

Afgelopen zaterdag ben ik een workshop wezen volgen bij De Creatie! Het was volgens mij, mijn derde workshop die ik kreeg, ik geef namelijk zelf veel vaker workshops dan dat ik ze zelf volg :-) maar het was een leuke workshop, we hebben een traveljournal gemaakt, de mijne is nog lang niet af, er moeten nog foto's en tekst in. Maar tot zover heb ik hem al af:




En dan de beloofde kaartjes, het zijn er heel wat. Deze heb ik eigenlijk allemaal voor Scrap I Do gemaakt! Veel kaartjes zijn ook kaartenworkshops geweest... ik ben zelf helemaal niet zo van de kaartjes maken, dus nu ik geen kaartenworkshop meer hoef te geven, zie je ook niet zo gauw kaartjes meer van mij hoor ;-)


















En dan nog wat layouts, sommige zijn al wat ouder hoor, maar ik zag dat ik die nog niet op mijn blog had gezet, dus vandaar dat ze er nu nog bij staan! Er zitten er nog twee tussen die bij Scrap I Do in de winkel hebben gehangen, die plaast ik ook nog maar even!














En dan tot slot nog de awards... die ik van verschillende mensen heb gekregen!! Heel hartelijk bedankt dames... erg leuk om die te krijgen!!! Ook al update ik niet zo heel trouw mijn blog :-)
Deze kreeg ik van Marlies:

En deze heb ik van Yvon gekregen:

En deze van Kristin:


Enne, hou deze blog even goed in de gaten want volgende week wordt het RAK-TIME op mijn blog, want ik vind het zo leuk dat jullie telksen weer een reactie achterlaten op mijn blog, dat mag wel eens beloond worden.... dusse blijven kijken!!!
Tot snel!

zaterdag 23 augustus 2008

Sorry.... :-(

Sorry dames, ik weet het, veel te lang gewacht met een update... maar ik ben onverwachts toch nog even op vakantie geweest, zat eigenlijk niet in de planning! Maar nu ben ik weer thuis... en heb wel wat nieuws.... dus ECHT WAAR, volgende week (heb ik nog ff vakantie) komt er een nieuw groot bericht, met kaarten, nieuws en lootjes, en zelfs nog awards die ik van mensen heb gekregen..... nog heeeel even wachten... kan dat nog....???



woensdag 6 augustus 2008

Klein berichtje... :-)

Hallo allemaal, heel even een klein berichtje van mijn kant... ik ben aan het werk, dus even geen tijd om te updaten, maar dat gaat het komende weekend zeker gebeuren, heb nog heel veel kaarten die jullie nog niet gezien hebben, dus die komen er allemaal op, hou je maar vast :-) !!

Verder heb ik nog wel nieuws... het DT gaat NIET door! Dit heb ik zelf aangegeven, als ik dat wel ga doen, gaat het niet goed. Ik moet even wat rustig doen, en even zonder DT....! Nadat ik in 2 DT's heb gezeten lijkt het me beter om het even zonder te doen!

Maar ik heb ook nog erg gaaf en leuk nieuws.... maar dat kun je dit weekend lezen bij de update... (gemeen hé)...